Een eindwerk over terrorisme en extremisme? Een nieuwe kans om vragen te stellen aan onze specialisten tijdens students@cuta

20/12/2022, Brussel – In maart 2023 opent het Coördinatieorgaan voor de dreigingsanalyse (OCAD) via het project students@cuta opnieuw zijn deuren voor masterstudenten. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt. Schrijf je in voor 20 februari 2023.

Als kenniscentrum inzake terrorisme en extremisme krijgt het OCAD vaak vragen van studenten in het kader van hun eindwerk. De praktijk van de voorbije jaren heeft duidelijk aangetoond dat het een grote meerwaarde biedt aan zowel de studenten als aan het OCAD om met elkaar in contact te treden.

De bedoeling is om er op 17 maart 2023 opnieuw een fysieke students@cuta van te maken, waarbij de eventuele coronaregels van de overheid uiteraard steeds ten volle gerespecteerd zullen worden. Indien een fysieke sessie omwille van COVID-19 niet mogelijk zou zijn, voorziet het OCAD een alternatief.

Tot dan wenst het OCAD de studenten veel succes met hun studies en examens. Hopelijk tot binnenkort!

 Praktisch:

  • Inschrijven kan tot uiterlijk 20 februari 2023 via dit inschrijvingsformulier.
  • Het OCAD maakt een selectie en informeert je begin maart of je deelname wordt weerhouden. De deelnemers krijgen vervolgens bevestiging met een concrete datum en uur voor de ontmoeting.
  • De sessie is voornamelijk bedoeld voor masterstudenten. Indien er voldoende plaatsen beschikbaar zijn, zijn ook studenten die een eindproef maken voor hun bacheloropleiding en doctorandi welkom.

 

Voor meer algemene informatie over het Outreach-project van het OCAD, zie onze webpagina.