Een eindwerk over terrorisme en extremisme? Een nieuwe kans om vragen te stellen aan onze specialisten tijdens students@cuta

23/12/2021, Brussel – In maart 2022 opent het Coördinatieorgaan voor de dreigingsanalyse (OCAD) via het project students@cuta opnieuw zijn deuren voor masterstudenten. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt. Schrijf je in voor 21 februari 2022.

Als kenniscentrum inzake terrorisme en extremisme krijgt het OCAD vaak vragen van studenten in het kader van hun eindwerk. De praktijk van de voorbije jaren heeft duidelijk aangetoond dat het een grote meerwaarde biedt aan zowel de studenten als aan het OCAD om met elkaar in contact te treden.

De bedoeling is om er op 18 maart 2022 opnieuw een fysieke students@cuta van te maken, waarbij de coronaregels ten volle gerespecteerd zullen worden. Indien een fysieke sessie omwille van COVID-19 niet mogelijk zou zijn, voorziet het OCAD een telefonisch alternatief.

Tot dan wenst het OCAD de studenten veel succes met hun studies en examens. Draag zorg voor jezelf en voor elkaar. Hopelijk tot binnenkort!

 Praktisch:

  • Inschrijven kan tot uiterlijk 21 februari 2022 via dit inschrijvingsformulier.
  • Het OCAD maakt een selectie en informeert je begin maart of je deelname wordt weerhouden. De deelnemers krijgen vervolgens bevestiging met een concrete datum en uur voor het gesprek.
  • De sessie is voornamelijk bedoeld voor masterstudenten. Indien er voldoende plaatsen beschikbaar zijn, zijn ook studenten die een eindproef maken voor hun bacheloropleiding en doctorandi welkom.

 

Voor meer algemene informatie over het Outreach-project van het OCAD, zie onze webpagina.