Terug naar overzicht

Ik heb vragen voor mijn onderzoek. Hoe kan ik ze stellen?

Als kenniscentrum over terrorisme en extremisme staan we open voor vragen in het kader van een eindwerk, doctoraat of academisch onderzoek. De praktijk heeft de voorbije jaren aangetoond dat deze werkwijze een grote meerwaarde biedt aan zowel de studenten, onderzoekers als het OCAD.

Ben je een masterstudent? Om je vragen te beantwoorden in het kader van een masterproef, geeft het OCAD studenten jaarlijks de kans om specialisten persoonlijk te ontmoeten via het project students@cuta. Hou in februari onze nieuwspagina in de gaten voor toekomstige sessies. Alle communicatie zal daarnaast ook naar de faculteiten worden verspreid. Verdere vragen kan je steeds aan ons Outreach-team stellen via dit contactformulier.

Ben je een doctoraatsstudent of academisch onderzoeker? Neem dan contact op via het contactformulier. We bekijken met ons Outreach-team hoe we kunnen helpen.

Lees ook

Wat is de OCAD-lijst?

In het nieuws is soms sprake van de zogenaamde OCAD-lijst. Het is een verwijzing naar de Gemeenschappelijke Gegevensbank (GGB) waarin de namen staan van de...

Lees verder

Hoe kan ik helpen om een terroristische aanslag te voorkomen?

Je kan meehelpen om de kans op een terroristische aanslag te verkleinen. Dit doe je door alert te zijn voor verdachte situaties. Bijvoorbeeld een achtergelaten...

Lees verder

Kan ik stage doen bij het OCAD?

We waarderen je interesse in onze dienst. Omwille van veiligheidsredenen biedt het OCAD echter geen stageplaatsen aan.

Lees verder
Scroll naar boven